• Nedsat pris
  • Ny
Køb Dame Canada Goose Whistler Parka
  • Køb Dame Canada Goose Whistler Parka

Dame Canada Goose Whistler Parka, Black

6.600,00 kr.
2.970,00 kr. Spar 55%
Ekskl. moms
Størrelse
Antal

Dame Canada Goose Whistler Parka, BlackWhistler Parka fra Canada Goose er den ideelle jakke til dig der absolut ikke vil fryse, men som heller ikke gå på kompromis med stil og kvalitet.

Whistler parka har en lang ryglængde, og gør at den går til nogenlunde midt på skinnebenet. I og med, at jakken dækker så meget, giver den en utroligt god beskyttelse mod kulden i vintermånederne. Frakken er foret med 100 % andedun, det giver en behagelig og vedvarende varme. Dunene kommer med garanti fra fugle der er døde før de bliver plukket. Pelsen kommer canadisk coyote der er skudt på jagt af jægere med en speciel licens.
I taljen er det er indstilleligt bælte, med et diskret Canada Goose logo på spændet. Bæltet er med til at give en feminin figur.

Hætten kan indstilles så den yder bedst mulig beskyttelse. Pelskanten på hætten kan tages af hvis det ønskes. Lige under taljen er der to fleece forede lommer, der fungerer rigtig godt som håndvarmer lommer.
Indeni parkaen er der også to lommer, en sikkerhedslomme med lynlås og en medielomme, med plads til for eksempel mobiltelefonen. Medielommen har en speciel udgang til headset og lignende.

Det kan godt blive lidt varmt at gå med Whistler Parka indendørs, for eksempel i et shopping center, derfor har den to smarte stropper på indersiden så den kan bæres som en rygsæk. På den måde er hænderne og armene fri til at bære andre ting, for eksempel bæreposer fyldt med juleindkøb.

Sportmasteroutlet.com er Autoriseret Canada Goose Forhandler, og det er din garanti for ægte Canada Goose Jakker.
#17WMPGJCKSL85_105
184 Varer
2017-12-25