• Nedsat pris
  • Ny
Køb Dame Canada Goose Kensington Parka
  • Køb Dame Canada Goose Kensington Parka

Dame Canada Goose Kensington Parka, Black

6.700,00 kr.
3.015,00 kr. Spar 55%
Ekskl. moms
Størrelse
Antal

Dame Canada Goose Kensington Parka, BlackEn stilren og moderne parka fra Canada Goose Jakker Dame, i et smallere og længere design end f.eks. klassikeren Trillium.

Dame Canada Goose Kensington Parka er jakken til de koldeste og mest krævende situationer. Med praktisk pelskanti fritjaget Prærieulv, og et unikt tillukningssystem i ærmer og omkring lænd og ryg, som holder varmen inde og kulden ude.

Parkaen er lavet i Poly-Cotton Arctic-Tech materiale, som er behandlet med en Teflon® imprægnering, det gør jakken meget kraftigt vandafvisende. Desuden er dette materiale utroligt slidstærkt. Kensington Parka har en kraftig YKK lynlås, vindflap der bliver holdt på plads af flotte militær knapper. Slidserne bagpå jakken kan lukkes med trykknapper. Parkaen har fire lommer på fronten, to fleece forede sidelommer og to inderlommer, sikrer at du har plads til alt udstyret.

Hætten har tunnel design og kommer med justerbar wire i kanten. Pelskanten på hætten kommer fra Canadisk Coyote, der er nedlagt på jagt. dette betyder der er ikke to pelskanter der er helt ens, og det gør hver enkelt jakke unik.

Parkaen er fyldt med 100% Andedun der garanteres ikke at komme fra levende plukkede ænder.

dunjakke-butik.com er autoriseret Canada Goose forhandler, og det er din garanti for Ægte Canada Goose jakker.
#17WMPGJCKSL85_116
306 Varer
2017-12-25