• Nedsat pris
  • Ny
Køb Dame Canada Goose Trillium Parka
  • Køb Dame Canada Goose Trillium Parka

Dame Canada Goose Trillium Parka, Caribou

5.200,00 kr.
2.600,00 kr. Spar 50%
Ekskl. moms
Størrelse
Antal

Dame Canada Goose Trillium Parka, CaribouFeminin og tidløs vinterjakke i parkalængde fra Canada Goose Jakker Dame.

Trillium Parka er en af de mest klassiske damejakker i Canada Goose's kollektion. den brede elastik i ryggen sørger for at markere taljen, så den feminine form ikke forsvinder i en stor dunjakke. Desuden er der elastisk i taljen, så man selv kan stramme jakken ind.

Parkaen er fyldt 100 % andedun af den bedste kvalitet. Dunene har en fyldvægt på 625. Canada Goose garanterer at dunene ikke kommer fra dyr der er plukket levende. Trillium Parka er af Canada Goose TEI3 kategoriseret, det vil sige at den er meget velegnet til udendørs aktivitet og ophold i ned til -25 grader.

Selve Trillium parka er lavet af det slidstærke og vandafvisende Poly-Cotton Arctic-Tech materiale. Hætten er tunnelformet og kan indstilles for den bedst mulige pasform. Pelskanten kan tages af hvis det ønskes. Pelsen kommer fra canadisk præriulv der er nedlagt på jagt, derfor er der ikke to pelse der er ens.

Trillium Parka har fire udvendige lommer. to skrålommer ved brystet der er foret med blødt fleece og og to lommer ved hoften der også er foret med fleece.

Canada Goose Trillium Parka kombinerer praktiske egenskaber med en flot og feminin form - og vil få dig varm igennem vinteren.

Sportmasteroutlet.com er Autoriseret Canada Goose Forhandler, og det er din garanti for ægte Canada Goose jakker.

DENNE FARVE ER DESVÆRRE UDGÅET OG SÆLGES DERFOR TIL REDUCERET PRIS

.
#17WMPGJCKSL85_126
290 Varer
2017-12-25