• Nedsat pris
  • Ny
Køb Dame Canada Goose Mystique Parka
  • Køb Dame Canada Goose Mystique Parka

Dame Canada Goose Mystique Parka, Ink Blue

7.400,00 kr.
2.960,00 kr. Spar 60%
Ekskl. moms
Størrelse
Antal

Dame Canada Goose Mystique Parka, Ink BlueEkstra lang dameparka fra Canada Goose Jakker Dame.

Mystique Parka har en ryglængde på 125 cm, og vil derfor på de fleste gå et godt stykke ned under knæet. På denne måde giver parkaen ekstra beskyttelse mod kulde og vind. Parkaen er foret med hvide andedun med en fyldvægt på 625. Canada Goose garanterer at dunene ikke> kommer fra ænder der er plukket levende.

Parkaens yderstof er er det velkendte Canada Goose Arctic Tech materiale, der er teflon behandlet for at være ekstra vand –og fugt afvisende. Den gennemgående lynlås på parkaens forside er en kraftig YKK 2-vejs lynlås, med en foret vindflap på indersiden. For at holde det feminine og slanke design har jakken kun to diskrete udvendige håndvarmer lommer. Lommerne er foret med blødt fleece. Indvendig er der ligeledes to lommer, dog uden fleeceforing. Hætten sidder uden på kraven, og er kantet med canadisk coyote. Pelskanten kan tages af hvis det ønskes, men er nærmest uundværlig i hårde forhold med meget kulde og blæst. Pelsen stammer fra vildtlevende dyr, og derfor er hver enkelt pels unik. Canada Goose bruger kun pels fra dyr der er nedlagt af certificerede jægere der overholder de strenge krav i AIHTS regelsættet.

Mystique Parka har mange funktionelle detaljer der gør den super varm. Kraven kan lukkes til med velcro for ekstra varme og komfort. Ved håndleddene er der ekstra lange strikkede manchetter der holder varmen inde og kulden ude. Alle disse ekstra tiltag for at holde på varmen, holdt sammen med dunforingen og parkaens længde gør at Canada Goose kategoriserer Mystique Parka som TEI5. Den varmeste kategori i Canada Goose sortimentet.

Mystique Parka er den længste dameparka i Canada Goose sortimentet og er både feminin og funktionel samtidig, og er både til dem der fryser i hverdagen, og til dem der skal være udenfor i verdens koldeste egne.

Sportmasteroutlet.com er autoriseret Canada Goose forhandler det er din garanti for ægte jakker og accessories.
#17WMPGJCKSL85_134
343 Varer
2017-12-25