• Nedsat pris
  • Ny
Køb Dame Canada Goose Brookvale Hooded Coat
  • Køb Dame Canada Goose Brookvale Hooded Coat

Dame Canada Goose Brookvale Hooded Coat, Black

3.700,00 kr.
2.035,00 kr. Spar 45%
Ekskl. moms
Størrelse
Antal

Dame Canada Goose Brookvale Hooded Coat, BlackVarm dame dunjakke fra Canada Goose Jakker Dame.

Brookvale Hooded Coat er en del af Canada Gooses Lightweight kollektion. Parkaen har en slank pasform, og er for eksempel ideel som mellemlag under en skaljakke.

Parkaen er foret dun med en fyldvægt på 750 cuin. Canada Goose garanterer at dunene ikke kommer fra dyr der er plukket levende.

Brookevale Hooded Coat kan pakkes sammen til næsten ingenting. Indvendig har en lomme i strækbart net, og her kan den faktisk pakkes ned i, den kan altså bruges som hovedpude, hvid det er nødvendigt.

Hætten giver ekstra beskyttelse mod dårligt vejr, men hvis der ikke er brug for den, kan den pakkes sammen i kraven. Kraven og hætten har en elastisk kant for den optimale pasform og komfort.

I ærmerne gemmer der sig indvendige snefang, med tommelfingerhuller, der er holder ærmerne sikkert på plads, hvis parkaen bruges som mellemlag.

Alle lynlåse på Brookvale Hooded Coat, både den gennemgående og i håndlommerne, er kraftige YKK lynlåse. Under den gennemgående lynlås på jakkens forside er der et ekstra stykke stof, der beskytter mod kold vind.

Canada Goose's Brookvale Hooded Coat fungerer perfekt som mellemlagsjakke, men kan også bruges som yderjakke på kolde, men tørre dage, og både i naturen, men også i byen.

Sportmasteroutlet.com i Holbæk er Autoriseret Canada Goose Forhandler og det er din garanti for ægte Canada Goose Jakker Dame
#17WMPGJCKSL85_137
281 Varer
2017-12-25