• Nedsat pris
  • Ny
Canada-Goose-Herre-Expedition-PBI-Royal-100-autentisk
  • Canada-Goose-Herre-Expedition-PBI-Royal-100-autentisk
  • Canada-Goose-Herre-Expedition-PBI-Royal-100-autentisk
  • Canada-Goose-Herre-Expedition-PBI-Royal-100-autentisk

Canada Goose Herre Expedition PBI, Royal

7.800,00 kr.
2.730,00 kr. Spar 65%
Ekskl. moms
Størrelse
Antal

Canada Goose Herre Expedition PBI, RoyalEn af de mest hårdføre parkaer fra Canada Goose, lavet til ekstreme vejrforhold.

Når du køber denne jakke doneres 25$ til støtte af Polar Bears International, som arbejder for bevarelsen af Isbjørne og arktiske områder.

Canada Goose PBI Expedition Parka er en jakke til de koldeste og mest krævende egne. Med praktisk pelskant, og et unikt tillukningssystem i ærmer og omkring lænd og ryg, holder jakken alt varme inde og kulden ude. Parkaen er lavet i Poly-Cotton Arctic-Tech materiale, som er behandlet med en Teflon® imprægnering, som holder fugt og sne ude af materialet. Expedition Parka kommer med kraftig YKK lynlås, vindflap med velcrolukning.

Hætten har tunnel design og kommer med justerbar wire i kanten. 4 lommer på fronten, 2 fleece forede sidelommer og 2 inderlommer sikrer at der er plads til alt udstyret. Parkaen er fyldt med 100 % andedun der garanteres ikke at komme fra levende plukket ænder.

Expedition jakkerne bliver flittigt brugt af polarforskere i ekstrem kulde.

dunjakke-butik.com i Holbæk har over 20 års erfaring i outdoor udstyr og beklædning, og er Autoriseret Canada Goose Jakker Herre Forhandler.
#17WMPGJCKSL85_160
163 Varer
2017-12-25